Boštjan Z.


Leta 1996 babica Antonija izda veliko skrivnost - Boštjan izve, da je njegov dedek Italijan. Tega ni vedel niti njegov oče. Sedaj že tri leta premišljuje, če bi šel obiskat dedka v Padovo.

V letu 1998, poleg glasbe, začne svojo pozornost usmerjati v fitnes, kjer kasneje postane tudi fitnes trener. Leta 2007 zaključi šolanje in prejme licenco za fitnes trenerja. Z revijo Lady dve leti sodeluje v rubriki fitnes trenerstvo.

Poleg fitnesa in hribov, ga v letu 2012 prevzame tudi španski jezi. S pomočjo Kube in učenja španščine si razširi obzorje znanja in hkrati tudi večkrat obišče svojo sanjsko deželo, kateri se reče Kuba.

V teh šestindvajsetih letih, odkar igra v skupini Victory, je spoznal, da mu delo v skupini pomeni vse, zato se odloči, da bo to delo opravljal kar se da profesionalno.

Spoznal je nekaj kar drži kot pribito. Če se v svojem življenju preživljaš z delom, katerega opravljaš z srcem in je hkrati to tvoj hobi in v tem uživaš, je to največ, kar lahko dosežeš.
Boštjan Zupančič - klaviature, vokal

rojstni dan: 22.09. 1971
kraj: Ljubljana
horoskop: devica
višina: 183 cm
barva oči: sivo-modra
barva las: rjava

Boštjan se rodi v Ljubljani, ob 19.35 zvečer, in je že takrat zelo glasen "pevec". Pri štirih letih prvič pokaže znake nadarjenega glasbenika. Želi pa si tudi, da bi postal dober harmonikar.
Kot petletni fantič začne obiskovati glasbeno šolo, hkrati pa poje v pevskem zboru glasbene šole Moste - Polje.
Ker je premajhen in mu ne uspe dvigniti harmonike, se prvi dve leti uči igranja flavte, kasneje pa se vendarle spoprime s harmoniko. Omenjenemu inšturumentu posveti naslednjih 7 let. S prijateljem Urošem ustanovita prvi duet in v osnovni šoli postaneta nepogrešljiv del vseh proslav in prireditev.

Leta 1985 začne obiskovati srednjo Ekonomsko šolo v Ivančni Gorici in jo tudi uspešno konča. Istega leta z Urošem ustanovita skupino Tropic, s katero uspešno nastopata štiri leta. Tej skupini se kasneje pridruži tudi Cveto Golob (bobnar sedanje skupine Victory).
25.5. 1990 Boštjan in Cveto spoznata Mikija, ki ju povabi v skupino Victory.

Kot osemnajstletnik se odpravi v tujino in kot najmlajši član uspešno zastopa barve skupine Victory.