Zabave za podjetja in kongrese

Iščete glasbeno skupino, ki bo poskrbela za nepozabno zabavo na dogodku vašega podjetja?
Našli ste pravo rešitev.

Rezerviraj skupino Victory

Izbira skupine Victory prinaša številne prednosti, ki zagotavljajo nepozabno zabavo.

35 let izkušenj in preverjene energije

S 35 leti izkušenj v industriji smo pravi strokovnjaki za ustvarjanje vrhunskih zabav. Nismo samo glasbeniki, ampak tudi izkušeni organizatorji dogodkov, ki poskrbimo za vse, vodenje in povezvanje prireditve, animacija, sodelovanje pri oblikovanju scenarija in režije.

Odličen repertoar in profesionalna oprema

Ponujajmo širok izbor glasbe, ki zadovolji vsak okus, od znanih hitov do plesnih ritmov. Zagotavljamo profesionalno ozvočenje, luči, različne svetobne efekte, naparve za ustvarjanje megle, ki ustvarijo popolno vzdušje.

Velike in majhne podrobnosti za
popolno izkušnjo

Poskrbimo za vse podrobnosti pri organizaciji dogodka, od izbire primernega prostora do animacije in zabave za najmlajše. Naša skrb za podrobnosti zagotavlja popolno izkušnjo za vse udeležence.

Hitro odzivanje in podpora

Hitro in učinkovito se odzovemo na morebitne težave, kar zagotavlja nemoten potek dogodka. Nudimo podporo v realnem času, kar vam omogoča, da se osredotočite na uživanje v dogodku, namesto na tehnične podrobnosti.

Skupina Victory je idealna izbira za tiste, ki želijo zagotoviti nepozabno zabavo z zanesljivimi in izkušenimi profesionalci.

Novoletne zabave in silvestrovanja

Prirejate novoletno zabavo in potrebujete dobro glasbeno skupino, ki vam bo popestrila dogajanje in vas pripravila do plesa? Bi radi svojim poslovnim partnerjem pripravili odlično novoletno zabavo? Skupina Victory se z veseljem odzove na tovrstna povabila. Iz rokava stresemo odličen program, ki lahko goste zabava dolgo v noč.

Novoletna zabava ja čas, ko se ozremo na dogodke preteklega leta in si malo odpočijemo. Čas, ko se poveselimo skupaj s sodelavci in poslovnimi partnerji. Novoletna zabava mora biti sproščen dogodek, ker se povabljenci zabavajo in tkejo nove prijateljske vezi. Novoletna zabava mora biti tudi prijeten dogodek za vaše zaposlene. Zabava vam omogoča, da svojim zaposlenim pokažete, da ste jim hvaležni za dobro opravljeno delo.

Silvestrovanje je pomemben dogodek, ko se staro leto prevesi v novega. Vsi vas sprašujejo, kaj boste počeli za novo leto, kam boste šli, s kom si boste delili to posebno noč. Glasbena skupina Victory prireja nepozabna silvestrovanja.

Pripravimo bogat in zanimiv program, ki traja do jutranjih ur. Silvestrovanje s skupino Victory je veselo in ustreza vsakemu okusu. Skupina Victory vam servira sveže pesmi in stare hite, ki jih vsi dobro poznamo. Igrajo pa tudi pesmi drugih avtorjev.

Za silvestrovanje izberemo pesmi, ki se morajo na takem dogodku obvezno zavrteti. Ni pravega silvestrovanja, če ne slišite zimzelene melodije »Silvestrski poljub«. Skupina Victory z veseljem izpolni tudi kakšno glasbeno željo, če je le v njihovi moči. Silvestrovanje s skupino Victory je nepozabno. Z veseljem pripravimo tudi kakšno dobro šalo in odličen povezovalni program. Zagotavljamo veliko smeha in plesa. Prepričani smo, da se boste na silvestrovanje z nami še vrnili!

Rezerviraj Victory za nepozabno silvestrovanje

Kongresi

  • Profesionalnost in izkušnje: Skupina Victory je dobro uveljavljena z dolgoletnimi izkušnjami na področju glasbenih in zabavnih prireditev. Poznavanje različnih vrst dogodkov nam omogoča prilagoditev nastopa specifičnim potrebam in željam organizatorjev.
  • Raznolika glasbena ponudba: Naš repertoar pokriva širok spekter glasbenih zvrsti, kar zagotavlja, da bomo zadovoljili raznolike glasbene okuse udeležencev. To vključuje pop, rock, dance, evergreen in še mnogo več.
  • Interaktivnost in energija: Skupina Victory je znana po svoji energični in interaktivni izvedbi, ki angažira občinstvo in ustvarja pozitivno vzdušje. Sposobnost, da vključimo udeležence v dogajanje, prispeva k boljšemu vzdušju in večji povezanosti med udeleženci.

Profesionalna oprema in tehnična podpora: Skupina zagotavlja visoko kakovostno tehnično opremo, kar vključuje vrhunski zvok in osvetlitev, ter profesionalno tehnično ekipo, ki skrbi za nemoten potek dogodka.

Prilagodljivost in individualni pristop: Skupina Victory se lahko prilagodi specifičnim zahtevam dogodka, bodisi glede na tematiko, velikost prostora ali poseben scenarij dogodka. Nudijo možnost prilagoditve programa in pesmi glede na želje naročnika.

Pozitivne reference in zadovoljstvo strank: Številne pozitivne reference in mnenja preteklih naročnikov pričajo o naši zanesljivosti in kakovosti. Zadovoljstvo strank je najboljši pokazatelj naše profesionalnosti in uspešnosti.

Povečana prepoznavnost dogodka: Če za svoj dogodek izberete prepoznavno skupino kot je Victory, lahko dodatno promovirate svoj dogodek in pritegnete večjo pozornost ter udeležbo, to pa prispeva k uspešnosti kongresa ali konference.

Hitro odzivanje: Hitro in učinkovito se odzovemo na morebitne težave, kar zagotavlja nemoten potek dogodka. Nudimo podporo v realnem času, kar vam omogoča, da se osredotočite na uživanje v dogodku, namesto na tehnične podrobnosti

Rezerviraj Victory za kongres

Z nami so se že zabavali

Krka, Novartis, Petrol, Pivovarna Laško, Hydria, Metrel, Atlantic grupa, Vizija računovodstvo, Gorenjska banka, NLB, Banka Slovenije, Zavraovalnica Triglav, Zavarovalnica Sava, Kolektor, Fakulteta za upravo, Marche, Plasta, Porcshe Leasing, Sun contract, Kovintrade, Cinkarna Celje, Cargo partner, Obrtna zbornica Maribor, Nomago, Lidl …

Če povzamemo, skupina Victory združuje profesionalnost, kakovost in zabavo, zato je odlična izbira za družabni del vašega kongresa ali konference. Ko želite ponuditi nepozabno izkušnjo in zadovoljstvo svojih udeležencev, izberite skupino Victory.

Rezerviraj Victory že danes - nepozabna zabava zagotovljena!

Prepričani smo, da vas bo naša energija in profesionalnost navdušila. Ne odlašajte in nas pokličite za brezplačno ponudbo!

Še nekaj utrinkov z naših žurov