Koncerti in veselice

Zabava s skupino Victory.

Glasbena skupina Victory obožuje zabave, pod odrom in na njem! Prirejate zabavo in potrebujete kakovostno glasbeno skupino, ki vas bo zabavala še dolgo v noč ali kar do jutranjih ur? Skupina Victory je prava za vašo zabavo. Imamo številne izkušnje s tovrstnimi zabavami in z veseljem vam bomo predstavili kakšno dobro rešitev za vašo zabavo. Morda pa imate vi predlog zanje? Skupina Victory se bo nadvse potrudila, da bodo vaše želje glede zabave izpolnjene. Naj bo zabava točno taka, kot si želite!

Rezerviraj Victory za nepozabno zabavo

Izbira skupine Victory prinaša številne prednosti, ki zagotavljajo nepozabno zabavo.

Koncerti

Glasbena skupina Victory ima številne izkušnje z nastopanjem doma in v tujini.  Igranje v živo je nekaj, kar skupina Victory rada počne. Vedno ostaja prostor za presenečenja in spreminjanje skladbe na odru. Verjamemo, da so to malenkosti, ki poslušalce navdušijo. Nastop mora biti vedno izpeljan vrhunsko. Igranje v živo dopušča več manevrskega prostora in omogoča, da se s s svojim nastopom res približamo množici.

Zabava s skupino Victory lahko traja do jutra, če se ne boste prej utrudili. Smo odlično podkovani in znamo na noge spraviti tudi najbolj zahtevne poslušalce. Zabava vedno vsebuje največje hite skupine Victory. Zaigramo pa tudi pesmi drugih avtorjev in aktualne uspešnice. Zabava mora biti zasnovana tako, da se ljudje zabavajo. Del tega predstavljajo tudi glasbene želje. Najlažje je, če nam jih  zaupate že pred samim začetkom zabave, da se lahko res dobro pripravimo. Včasih pa je tudi improvizacija dobrodošla!

Rezerviraj Victory za koncert

Veselice in šagre

Skupina Victory z veseljem natopi tudi na dogodkih kot so veselice in šagre. To so običajno dogodki, ki se dogajajo ob poletnih mesecih na vaseh. Velikokrat jih povezujejo z gasilskimi društvi, saj prav ta običajno organizirajo veselice in šagre. Dobra veselica ali šagra mora imeti dobro slovensko glasbo. To je čas, ko se vaščani poveselijo in zaplešejo kar na ulici. Priredili vam bomo nepozabne veselice in šagre.

Rezerviraj Victory za veselico

Rezerviraj Victory že danes - nepozabna zabava zagotovljena!

Prepričani smo, da vas bo naša energija in profesionalnost navdušila. Ne odlašajte in nas pokličite za brezplačno ponudbo!

Še nekaj utrinkov z naših žurov