Skupina Victory predstavlja vroč poletni remix, ki bo spodnesel tla pod nogami

Victory, ki so znani po tem, da poskrbijo za nepozabno zabavo, kjer koli se pojavijo, tokrat predstavljajo poletni remix, ki bo gotovo pravi hit poletja!

Pesem Še vedno sva ista, ki je že osvajala radijske valove, je dobila novo, osveženo poletno podobo, za katero je poskrbel Krešimir Tomec in tako pesem pospremil v vroče poletne dni. Besedilo zanjo je napisal Rok Lunaček, člani skupine Victory pa so pri pesmi sodelovali tudi s priznanim DJ-jem Dadyjem, ki jih je pri glasbenem ustvarjanju dodatno motiviral. Za to, da so plesni ritmi skladbo Še vedno sva ista pospremili v poletje, pa je zaslužen Dean on the Mike.

Ob novem remixu so člani skupine Victory navdušili tudi z videospotom, kjer jim je na pomoč priskočil priznani beograjski producent Djomla KS. Pesem mu je bila tako všeč, da je brez omahovanja privolil v idejo o sodelovanju. Za kraj snemanja videospota so legendarni člani skupine izbrali priznano ljubljansko restavracijo diVino, za dobrote v videu pa je poskrbel Marche Mövenpick.

Videospot je bil zaradi izjemne ekipe posnet v enem samem dnevu, člani skupine Victory pa so nam po končanem snemanju povedali: »Že dolgo se nismo tako zabavali. Zdi se nam, da smo s pesmijo resnično ujeli prave plesne ritme, ki bodo navduševali to poletje.« Na koncu so razkrili, da je pred njimi ustvarjalno poletje, napolnjeno z nastopi, kljub temu pa si bodo vmes vzeli tedenski odmor, ki ga bodo preživeli s svojimi najbližjimi.