Zabave in veselice

Najnovejši utrinki z nastopa v Železnikih.. Hvala Železniki bili ste vrhunski...Se vidimo kmalu..

Zabava s skupino Victory

Glasbena skupina Victory obožuje zabave, pod odrom in na njem! Prirejate zabavo in potrebujete kakovostno glasbeno skupino, ki vas bo zabavala še dolgo v noč ali kar do jutranjih ur? Skupina Victory je prava za vašo zabavo. Pokličite nas in skupaj se bomo dogovorili, kako bomo zabavo izpeljali. Skupina Victory ima številne izkušnje s tovrstnimi zabavami in z veseljem vam bodo predstavili kakšno dobro rešitev za vašo zabavo. Morda pa imate vi predlog zanje? Skupina Victory se bo nadvse potrudila, da bodo vaše želje glede zabave izpolnjene. Naj bo zabava točno taka, kot si želite!

Zabava s skupino Victory lahko traja do jutra, če se ne boste prej utrudili. Fantje so dobro podkovani in znajo na noge spraviti tudi najbolj zahtevne poslušalce. Zabava vedno vsebuje pesmi skupine Victory, običajno največje hite. Zaigrajo pa tudi kakšno pesem drugih avtorjev in aktualne uspešnice. Zabava mora biti zasnovana tako, da se ljudje zabavajo. Del tega predstavljajo tudi glasbene želje. Najlažje je, če jih skupini Victory zaupate že pred samim začetkom zabave, da se lahko res dobro pripravijo. Včasih pa je tudi improvizacija dobrodošla!


Praznujete rojstni dan? Okroglo obletnico? Želite prirediti nepozaben žur? Pokličite nas in želja se vam lahko izpolni! Skupina Victory redno igra na različnih dogodkih: zabave, šagre, veselice, rojstnodnevne zabave, abraham, novoletne zabave…

Skupina Victory z veseljem natopi tudi na dogodkih kot so veselice in šagre. To so običajno dogodki, ki se dogajajo ob poletnih mesecih na vaseh. Velikokrat jih povezujejo z gasilskimi društvi, saj prav ta običajno organizirajo veselice in šagre. Dobra veselica ali šagra mora imeti dobro slovensko glasbo. To je čas, ko se vaščani poveselijo in zaplešejo kar na ulici. Skupina Victory vam bo priredila nepozabne veselice in šagre. Pokličite nas in se dogovorite za termin!

Rojstnodnevne zabave

Praznujete rojstni dan? Morda nekdo od vaših bližnjih praznuje rojstni dan? Bi mu radi priredili nepozabno zabavo? Skupina Victory rada igra na tovrstnih zabavah. Rojstnodnevne zabave so odlična priložnost za druženje s svojimi bližnjimi. Vsi imajo radi dobro zabavo za rojstni dan. Ljudje si bodo dobro zabavo zapomnili in vas z veseljem povprašali, kaj se bo dogajalo naslednje leto.
Rojstnodnevna zabava ja vesel dogodek. Glasbena skupina Victory poskrbi, da se bodo vaši gostje zabavali. Skupaj z njimi pa lahko pripravite tudi presenečenje. Fantje so pripravljeni na marsikatero norčijo, ki se lahko pripravi komu za rojstni dan. Pred nastopom se morate z njimi dogovoriti o vseh podrobnostih, da bo kasneje rojstnodnevna zabava izpeljana tako kot je treba.

Rojstnodnevne zabave fantje iz skupine Victory vzamejo zelo resno. Vsakemu slavljencu zapojejo posebno pesem. Sicer pa poskrbijo, da se vsi gostje zabavajo. Njihov cilj je, da se čim več ljudi zavrti ob ritmih njihove glasbe. Rojstnodnevne zabave so prepletene s plesnimi ritmi. Skupina Victory igra lastne pesmi, ki jih vsi poznajo. Zaigra pa tudi pesmi drugih avtorjev, ki na takšnih dogodkih nikakor ne smejo manjkati.

Dovolite, da skupina Victory rojstni dan praznujemo z vami!

Bi tudi vi radi, da vam glasbena skupina Victory zaigra za rojstni dan? Fantje so pravi veseljaki. Vsako zabavo spremenijo v pravo glasbeno poslastico. Prepričani smo, da se boste na njihovi zabavi dovolj naplesali in nasmejali. Lepe spomine na zabavo pa boste še dolgo časa nosili s sabo.

Novoletne zabave in silvestrovanja

Prirejate novoletno zabavo in potrebujete dobro glasbeno skupino, ki vam bo popestrila dogajanje in vas pripravila do plesa? Bi radi svojim poslovnim partnerjem pripravili odlično novoletno zabavo? Skupina Victory se z veseljem odzove na tovrstna povabila. Iz rokava stresejo odličen program, ki lahko goste zabava dolgo v noč.

Novoletna zabava ja čas, ko se ozremo na dogodke preteklega leta in si malo odpočijemo. Čas, ko se poveselimo skupaj s sodelavci in poslovnimi partnerji. Novoletna zabava mora biti sproščen dogodek, ker se povabljenci zabavajo in tkejo nove prijateljske vezi. Novoletna zabava mora biti tudi prijeten dogodek za vaše zaposlene. Zabava vam omogoča, da svojim zaposlenim pokažete, da ste jim hvaležni za dobro opravljeno delo.

Silvestrovanje je pomemben dogodek, ko se staro leto prevesi v novega. Vsi vas sprašujejo, kaj boste počeli za novo leto, kam boste šli, s kom si boste delili to posebno noč. Glasbena skupina Victory prireja nepozabna silvestrovanja. Pripravijo bogat in zanimiv program, ki traja do jutranjih ur. Silvestrovanje s skupino Victory je veselo in ustreza vsakemu okusu. Skupina Victory vam servira sveže pesmi in stare hite, ki jih vsi dobro poznamo. Igrajo pa tudi pesmi drugih avtorjev.

Za silvestrovanje izberejo pesmi, ki se morajo na tak dogodek obvezno zavrteti. Ni pravega silvestrovanja, če ne slišite zimzelene melodije »Silvestrski poljub«. Skupina Victory z veseljem izpolni tudi kakšno glasbeno željo, če je le v njihovi moči. Silvestrovanje s skupino Victory je nepozabno. Fantje vam pripravijo tudi kakšno dobro šalo in odličen povezovalni program. Zagotavljajo vam veliko smeha in plesa. Prepričani so, da se boste na silvestrovanje z njimi še vrnili!